top of page

Airbrush op locatie

U wilt iets laten airbrushen maar dat staat in uw schuur, spuitcabine, op een evenement of is onderdeel van een project dat u aan het afbouwen bent zoals bijvoorbeeld een custom auto of motor.

Daar hebben we ondertussen voldoende ervaring mee. Wij werken op elke locatie en al onze benodigdheden zijn mobiel. Van evenementen waar vrachtwagens ter plaatse in de airbrush gaan, tot het werken op een parkeerdek, het kan allemaal.

Of het nu om een klein klusje gaat of voor een heel project neem gerust contact op. Onder de meest gekke omstandigheden weten we er meestal wel een mouw aan te passen, een oplossing zoeken is het allerleukst.

Voorbeelden van gekke locaties?: Plafond van een badkamer in een tehuis, manege rijbak, vliegveld, zwembad, smeerkuil om een vrachtwagen van airbrush te voorzien, Partytent op een boulevard, in een overdekt winkelcentrum, gewoon in de open lucht op diverse truckevenementen. Spuitcabines van diverse spuiterijen, voor o.a. een sulky, auto's, een hele motor, trucks, deuren etc. Heeft u iets leuk bedacht??? Laat maar horen: 06-28994660

Organiseer je een evenement en wil je een live demo op je festival laten plaatsvinden??

Dan moet het evenement wel aan een paar voorwaarden voldoen. Nee, niet meteen schikken en wegklikken, we staan ook op kleine festivals. Meestal vragen we een vergoeding per uur dat we staan te demonstreren maar op sommige festivals staan we ook hele vrachtwagens te spuiten en dat kost het festival niks......Hoe doen we dat?? dás ons geheim. Laat de marktmeester van je festival een mail sturen, met de naam, plaats, datum etc van het festival, misschien maak jij wel kans.....en heb je er een gratis attractie bij. Werkt dat?? ja, tijdens een demo staan er erg veel mensen stil te kijken, of ze lopen even een rondje maar komen dan toch weer terug, wil je je horeca een lekkere dag gunnen? zet het terras of de ijsverkoper er tegenover, succes verzekerd. sssst niet tegen iedereen zeggen!

bottom of page