Anita aan het werk
Anita Waninge  Airbrush kunstenaar/ decoratieschilder/ontwerper

 

Geboren in purmerend, nog net niet met de verfkwast in de hand maar het scheelde niet veel. Vanaf haar 12e levensjaar al druk in de weer met het beschilderen van de ramen van haar moeders peuterspeelzaal, gevolgd door het versieren van ramen, kasten en muren in de hele school wat uiteindelijk uitmonde in opdrachten voor baby en kinderkamers.

Door de gevolgde opleiding aan de modevakschool in aanraking gekomen met de airbrush en na hernieuwde kennismaking later zowaar verslaafd geraakt. Dus alle mogelijke opleidingen voor airbrush en decoratieschilderen gevolgd en alle certificaten die er te halen zijn gehaald. Nu fulltime zelfstandig kunstenaar en oprichter van o.a. She 's a Cat Art Works en  jeugdkunstschool en workshopcentrum Art4You(th).

Herman Waninge Monteur /metaalbewerker/techneut

 

Geboren in Den Helder, en van kleins af aan in overall en met de gereedschapskist in de weer. Herman sleutelt al levenslang en verbouwd motoren tot bobber, en auto's tot hotrods en kan altijd door roest heen kijken en in elke oude auto of motor het moois terugvinden.

Eigenaar van Red's Hotrides en verantwoordelijk voor de aan en afmontage van onderdelen aan je voertuig als dat soort dingen moeten gebeuren. Last een plaatje, klopt een deukje (uit) en zorgt dat het weer mooi wordt. Dusss maak je geen zorgen... het komt uit elkaar maar we zorgen dat het ook weer loopt en een stuk mooier is, als je naar huis gaat.

Herman
Manuela bodypaint model
Manuela Rood bodypaintmodel/promogirl/standassistent

 

Deze mooie Alkmaarse is onze topper, dankzij Manuela lopen dingen op rolletjes, staat de stand in een paar minuten en winnen we bekers met bodypaint. Slim, mooi en commercieel ook gewoon een aanwist. Bij drukke dagen, evenementen of op een drukke standdag kunnen we altijd op haar rekenen.

 

Wil je dat Manuela ook  jouw evenement of merk op de kaart zet, met haar aanwezigheid als promogirl of model laat het ons dan weten.

En....

 

Af en toe lopen er vreemde gezichten rond in de werkplaats, montage hulp, leerlingen, mensen die stage lopen, of met een afstudeer project bezig zijn maar ook collega airbrushers of spuiters/schadeherstellers die we erbij betrekken als jouw opdracht net even meer handen kan gebruiken.

 

Weten met wie wij onder andere samenwerken?:

 

Derriks autoschade, Andijk

El-Mar Huisman, Lelystad

Airbrush Academie, Lelystad

R&B Autoschade, Zwaag

Twin Power, Andijk

FD Motoren, Hillegom

AST Car Technics, Lelystad

Trikes Noord Holland, Zwaagdijk

Motorcentrum Bruurs, Noord-Scharwoude

Schildersbedrijf Wilmans, Hoorn

 

 

Het atelier is op de Industrieweg 3, 1613 KT, in Grootebroek, op het bedrijventerein.

Het pand met de blauwe plantenbak rechts naast Wesley's witgoed. Parkeren mag gewoon voor de deur op het overpad. Hek dicht? dan zijn we op locatie aan het werk of gesloten.

werkplaats Airbrush Grootebroek