top of page
437923596_829583275872243_2036318115644565772_n_edited.jpg
Anita Waninge 
Airbrush kunstenaar/ decoratieschilder/ontwerper/restaurateur

 

Geboren in purmerend, nog net niet met de verfkwast in de hand maar het scheelde niet veel. Vanaf haar 12e levensjaar al druk in de weer met het beschilderen van de ramen van haar moeders peuterspeelzaal, gevolgd door het versieren van ramen, kasten en muren in de hele school wat uiteindelijk uitmonde in opdrachten voor baby en kinderkamers.

Door de gevolgde opleiding aan de modevakschool in aanraking gekomen met de airbrush en na hernieuwde kennismaking later zowaar verslaafd geraakt. Dus alle mogelijke opleidingen voor airbrush en decoratieschilderen gevolgd en alle certificaten die er te halen zijn gehaald. Nu fulltime zelfstandig kunstenaar en oprichter van o.a. She 's a Cat Art Works,  jeugdkunstschool en kunstcentrum Art4You(th) en Magical Airbrush Art.

Sinds 1989...

Op haar 17de beschilderde ze de achterkanten van leren jasjes voor de jongens van de technische school. Voornamelijk hardrock en gitaar-bands.

In de vakanties maakte ze raam en muurschilderingen in de school achter haar huis. Dat ze daar ooit haar werk van zou maken wist ze toen niet. Wel dat ze die verfverslaafde nerd was, die achter in de kantine zat te schetsen of jasjes zat te beschilderen, in de tussenuren. Buitenbeemtje? maak je er vooral niet druk om, die komen prima terecht.

ik_zelf.gif
Herman Waninge
pinstriper/monteur/tattoo airbrusher/stand-assistent

Geboren in Den Helder met de gereedschapskist in het ledikant. Altijd aan het sleutelen, vanaf de brommer tot de eerste auto's. 

Oldtimer en motoren fanaat en altijd bereid om een handje te helpen als er bij opdrachten gesleuteld of  aan/af-gemonteerd moet worden.

Helpt dus ook bij het tapen, pinstripen, standbouw, je kunt hem tegenkomen op de stand tijdens een evenement of in de werkplaats als er voertuigen gewisseld/gemonteerd moeten worden.

Herman zijn eigen bedrijf heet RED'S en richt zich op custom- accessoires, lettering en pinstripe.

En....

 

Af en toe lopen er vreemde gezichten rond in de werkplaats, montage hulp, leerlingen, mensen die stage lopen, of met een afstudeer project bezig zijn maar ook collega airbrushers of spuiters/schadeherstellers die we erbij betrekken als jouw opdracht net even meer handen kan gebruiken.

 

Weten met/voor wie wij werken?:

 

DUS, Enkhuizen

Willem Keesom Transport

Spuiterij Groen

FD Motoren, Hillegom

AST Car Technics, Lelystad

Motorcentrum Bruurs, Noord-Scharwoude

Schildersbedrijf Wilmans, Hoorn

MADhouse, Enkhuizen

De Blauwe schuit, Hoorn

New Carbon, Enkhuizen

May Transport, Grootebroek

R&S Customs, Rotterdam

 

 

Het atelier is op de Industrieweg 3, 1613 KT, in Grootebroek, op het bedrijventerein.

Het pand met de blauwe plantenbak rechts naast Wesley's witgoed. Parkeren mag gewoon voor de deur op het overpad. Hek dicht? dan zijn we op locatie aan het werk of gesloten.

werkplaats Airbrush Grootebroek
bottom of page