top of page

Foto's,

 

Hieronder vind u de verschillende dingen die She 's a Cat Art Works maakt en doet. Om niet alle foto's door te hoeven, kunt u op de foto klikken van het onderdeel dat uw interesse heeft. U krijgt dan een overzicht van wat er op dat gebied gemaakt is/wordt.

Custom Paint

Custom Paint of Special Paint "was" het verfraaien van een auto. motor, helm of trike d.m.v. airbrush of pintripe. Custom Paint is inmiddels zo populair dat ook gebruiksvoorwerpen, muziek instrumenten e.d. kunnen worden voorzien van Custom Paint. Wij airbrushen uw, auto, Van, Truck, Trike en Helm met alle liefde aandacht en detail en.. niet onbelangrijk, houden rekening met de veiligheid.

RC en Miniatuur paint

Onze RC aanvragen komen zelfs van over de grens naar ons atelier voor ontwerp en spuitwerk. Alles gaat liefdevol op de post en we zorgen dat het netjes volgens afspraak weer uw kant op komt. Houd echter wel rekening met de wachttijd, i.v.m. het vele detailwerk gaat hier veel tijd inzitten ook in de ontwerpfase.

Muur, plafond en meubel schilderingen

Muur en plafond schilderingen in airbrush en schilderwerk, vanaf een vierkante meter tot muren van 7 meter. Maar ook op kasten, deuren en meubeltjes, Op thema, in kindertekening-achtige stijl of realistisch in airbrush. Voor zwembaden, restaurants, tehuizen of gewoon bij u thuis.

Airbrush op Jassen en andere leren voorwerpen

Op leren jassen schilderen en airbrushen wij nu al meer dan 20 jaar. We hebben hiervoor dan ook een speciale werkvolgorde ontwikkeld waardoor de verf maximaal houd. Ervaring van onze opdrachtgevers: de Voering valt eruit maar de painting zit er nog op. Da's fijn om te horen!

Portret airbrush

De zwart/wit portretten zijn het meest populair vooral omdat ze een tijdloze sfeer geven en in elk intereur passen. Ook geven wij de portretten een eigen stijl, passen de achtergonden aan en we zorgen dat er een kunstwerk staat en niet gewoon een vergrote foto, we zijn nl. de fotoafdeling van de winkel niet. Maar ook kleurpotretten en portretschilderijen beheersen wij prima dus kijk en bestel.

Pinstripe

Pinstripe is een heel oud ambacht en werdt ooit gebruikt op koetsen, wagens en reclame borden. veel oude brandweer wagens hebben bijvoorbeeld nog mooie oude pinstripe kunst en ook op mooie oude reclame borden vind je nog weleens handgeschilderde letters. Tegenwoording is illustratieve pinstripe polulair een ontzettend veel ondergronden. Deze techniek kan over de oude laklaag en hoeft niet worden afgelakt.

Schilderijen, Mixed Media Art

Als we nog tijd overhouden... wat niet zo heel vaak gebeurd, dan maken we ook nog schilderijen,  liefst voor jou op bestelling en heel soms ook gewoon spontaan en die zetten we een enkel keertje wel eens te koop. Mocht je interesse hebben en op de lijst willen voor dat specifieke doel laat het ons weten. WE zetten ze ook altijd op onze facebook pa

Dierenportretten

Niet alleen op canvas, niet alleen in kleur of zwart/wit maar ook als bijzet plaatje voor een urnen muur of op de urn zelf kunnen wij een dierenportret maken. Natuurlijk maken we het liefst een portret van uw lieverd als ie nog gewoon bij u is maar u weet dan dat het kan. Ook een combinatie van mens en dier in 1 portret is mogelijk.

Bodypaint, Bellypaint en Airbrush Tattoo

Alles dat qua airbrushen op de huid gebeurd dus. We bodypainten voor wedstrijden en presentaties, zetten airbrush tattoo's op evenementen of als "probeer"tattoo en maken bellypaint voor babyshowers of gewoon voor jou thuis in je eigen omgeving.

Lakschade of schade aan een muur of plafondschildering? Houtstructuur van auto of jukebox niet meer te vinden? een marmersoort niet terug te vinden voor het repareren van een stukje antiek? Al dit soort dingen kunnen mooi en strak worden opgelost met airbrush en diverse decoratieschildertechnieken. Struckturen en vormen zijn met deze fijne techniek mooi te kopieeren en retoucheren.

Restauratie en Reparatie
Textiel airbrush

Ja, ook op kleding en texiel kan worden geairbrushed en niet alleen (zoals zo vaak) op een T-shit maar ook op dat revers van je mooie colbert of langs de rand van dat rokontwerp of op het lijfje van een meesterlijke galajerk. Durf je? intergreer het in je ontwerp en kom langs want dat zijn uitdagingen waar we altijd voor open staan.

Een zwaar onderwerp misschien, maar tegenwoordig maken we ons afscheid ook persoonlijk. Niet meer standaard zoals voorgeschreven maar zoals besproken met partner en vrienden. Eruit gaan zoals je was, niet zoals het protecol gebied of "men" het verwacht. Voor een persoonlijk afscheid kunnen wij de kist voor u airbrushen met een favoriete tekst of afbeelding, de urn voorzien van uw favoriete onderwerp of portret, of een mooi portret maken voor op de kist tijdens het afscheid.

Afscheid en Rouwverwerking
bottom of page