top of page

Airbrush Tattoo, Body Paint, Belly Paint en Grime

Bodypaint:

Voor wedstrijden, evenementen, modeshows als tussendoortje of voor u prive. Natuurlijk hebben we er al meer gemaakt maar liever niet breeduit op de foto dus dat doen we dan ook niet. We hebben ons eigen model maar kunnen ook met uw modellen werken indien dat nodig is. Onze verven zijn allemaal getest op huidvriendelijkheid, we werken freehand en alleen met sjablonen als dat is toegestaan of gevraagd en werken met een thema ontwerp vooraf. OOk op bodysuit, ondergoed e.d. is bodypaint mogelijk, je hoeft niet naakt!! daar heerst veel onduidelijkheid over dus we melden het maar even!

 

Mail: anita@shesacatratworks.nl

Belly Paint:

Wordt meestal gemaakt in de 7e maand, dan is het buikje mooi rond maar is alles nog niet te zwaar.

Jij mag zeggen wat je erop wil maar... liever niet een foto van een andere bellypaint aanleveren. Anders zou er nooit meer iets nieuws gemaakt worden.

 

Bellypaints kunnen aangevraagd worden in combinatie met de babyshower (zie art4you(th) site) of gewoon voor jezelf.

Lekker in onze Luie mama stoel, kopje thee erbij en als hij af is straks, mooie foto's maken.

 

Wil je er een fotograaf bij? Dat kan geregeld worden.

 

Prijs: vanaf 45 euro p.b. fotograaf i.o.

Airbrush Tattoo:

Bijna op alle evenementen waar wij staan nemen we onze airbrush tattoo's mee. Maar ook komen we op uw evenement om Tattoo's te zetten. U kunt ook speciale tattoo's bestellen zoals logo's, teksten e.d. voor uw evenement of feest. Ook deze inkten zijn uitvoerig getest, geen zonne allergie e.d. geen brandblaren of andere enge dingen. dus kindvriendelijk! Voor ons heel belangrijk want meestal staan ze in de rij! 2 tot 5 dagen houdbaar, tips en trucs krijgt de klant er gratis bij.

 

Boeken via E-Mail

bottom of page