top of page

Lessen of workshops volgen?

 

In onze werkplaats hebben we ook een mooie lesruimte voor max. 12 personen, hier geven we workshops babyshowerfeesten, bedrijfsworkshops, lessen en jeugdkunstontwikkeling. Dit vind plaats onder de naam: Art4You(th)

Jeugdkunstschool

Wij geven al meerdere jaren jeugdkunstlessen aan kids tussen de 7 en 14 jaar. Vroeger deden we dat op BSO's en Scholen maar de laatste jaren zijn onze lessen vast elke week in onze lesruimte.

De Kinderen leren hier met alle mogelijke materialen werken, alle tekenstijlen kennen, krijgen een stukje kunstgeschiedenis af en toe en leren vooral lol hebben met het maken van kunst. Van tekenen en schilderen tot het maken van hele portretten en gezamelijke kunstwerken met af en toe een expositie van eigen werk. Meer info? klik op het logo om naar de Art4You(th) site te gaan.

Workshop
Kinderfeest
Zussendag
Babyshower

Of iets anders aan het zoeken voor een gezelschap van maximaal 12 personen? Wij hebben de leukste, gekste en creatiefste ideeen om zoiets in te vullen. Met tekenen, schilderen, stofversieren, 3d verftechnieken, bodypaint, mixed media art, houtbewerking, maskers maken, taartversiertechnieken etc. Met of zonder lunch, met of zonder lekkers, alles kan geregeld worden. Informeer gerust naar tarieven en ideeen.

Andere site, andere naam? Ja, we kwamen er achter dat mensen die op zoek zijn naar airbrush e.d. niet altijd zitten te wachten op informatie over lessen. Bovendien zijn mensen die op zoek zijn naar lessen niet op zoek naar informatie over airbrush, dat het voor ons wel samenhang heeft, is duidelijk. Of we helpen u kunst te maken of we maken kunst voor u. Om te zorgen dat iedereen zijn eigen informatie vind hebben we deze splitsing gemaakt. Klik op het bovenstaande logo om de Art4You(th) site te openen.

Teken en schilderlessen

Beginner of gevorderd, tijd of geen tijd, schilder je al jaren maar heb je problemen met bepaalde onderdelen. Exposeer je zelfs al maar zou je evengoed toch wel dingen bij willen leren. Of mis je iets creatiefs in je leven en zou je graag willen leren tekenen of schilderen? Alles is mogenlijk. Ondertussen lessen er 3 verschillende groepen bij Art4You(th) allemaal volwassenen en allemaal anders van niveau en samenstelling. Op dit moment is er in 2 groepen een plek beschikbaar, ook voor beginners.

bottom of page