top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Gevonden! Trucks 7/8


Via de facebook pagina van Truckfestival Westfriesland zag ik een heeel klein fototje langskomen van Trucks, er zou een verslag in staan over het festival met foto's. Herman flink aan het vergroten met zijn mobiel. "joh, je staat er ook in!"Oh, euh, echt? Da's leuk, dat wil ik wel even in het echt zien dan! Dus op de terugweg van een festival maar "benzinepomp hoppen"want de tijdschriften afdelingen zijn een stuk kleiner geworden en het was dus 2x mis. Net aan de andere kant van de dijk vonden we er nog 1tje. En ja hoor, 2 pagina's verslag van het festival met daartussen ook een foto tijdens het werk aan de "pirates"truck. Zo leuk!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page