top of page
Recent Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Featured Posts

Airbrush kado geven?

Voortaan kunt u wensen helpen uitkomen door een airbrush cadeau bon te geven. Weet u dat iemand in uw omgeving spaart voor custompaint? of stopt en vriend maar niet over special paint op zijn motor? Geef dan de start ervan kado. Vorig jaar hebben buren zelfs gezamenlijk de hele autopaint van iemand samen bij elkaar gespaard in cadeau bonnen. Op de bon hoeft geen bedrag te staan, we kunnen ook van de voren een afspraak maken over een project en dan weet ik wat het mag gaan kosten. Een jasbeschildering, een schilderij, een portret, een schildje voor de auto, een windschildje van een truck echt origineler kan je cadeau niet zijn!

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page