Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Featured Posts

Leren Jassen, hoe het ooit begon...


Ooit is het begonnen met het maken van jassen, op school in de 80's. Ik nam de jassen van klasgenoten, vrienden en kennissen onder handen op school in tussenuren of thuis op zolder. Toen nog met penselen, kroontjes pennen en potjes decoratieverf, van bandlogo's tot teksten, veel adelaars, doodskoppen en afbeeldingen van platenhoezen van Nirvana, Guns 'n Roses en Metalica.

Leuk, beetje vreemd klusje maar door mijn klasgenoten hoog gewaardeerd. Hoe het er uitzag... ik heb geen idee,...niet geweldig waarschijnlijk! Als ik nu oud werk van mezelf zie, zie ik alleen maar wat er allemaal beter kan/kon. Dus.. mischien is het ook maar beter ook dat ik niet weet waar ze gebleven zijn.

In iedergeval...door een vreemde speling van het leven doe ik het nog steeds, maar nu is het m'n werk en hoef ik niet meer stiekum alweer een leren jas mee naar huis te smokkelen en zijn er nu ook geen boze ouders meer die vinden dat hun zoon/dochter helemaal gestoord is dat ze hun jas bij mij laten bekladderen... eh nou ja...dat hoop ik. In iedergeval heb ik er wel nog net zoveel lol in.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2015 by She 's a Cat Art Works Proudly created with Wix